Bir Kızı Çıkma Teklifi Etme Sırları

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Bir kıza çıkma teklifi etmeyi öğrenmek göründüğü kadar karmaşık değildir. Evet, kendinizi utangaç hissedebilir ve reddedilme korkusu yaşayabilirsiniz ama bu o kadar zor bir şey değil. 

En önemli şey ilgisini devamlı olarak canlı tutmak. Sizinle birlikte olmayı istemeli yoksa evet cevabı almak imkansız. Tam tersi eğer bir kız sizinle ilgilenmiyor ve sizinle yeterince vakit geçirmemişse, erkeği sadece onu yatağa atmak isteyen bir yabancı olarak görür.



Bir Kıza Çıkma Teklifi Etme #1 - Size Olan İlgisini Gözlemleyin



Odaklanmanız gereken ilk nokta şu: Size ne kadar ilgi duyduğunu anlamak. Kız arkadaşınızla ne zaman karşılaşırsanız kendinize aşağıdaki soruları sorun:

- Size sürekli olarak bakıyor ve göz kontağı kuruyor mu?
- İkiniz başbaşa konuşurken gerçekten eğleniyor gibi mi görünüyor?
- Eğer bir arkadaş grubunun içindeyseniz, size daha yakın mı oturmaya çalışıyor. Ya da en azından sizi rahatça görebileceği bir yere mi oturuyor?
- Sizi ona bakarken yakaladığında olumlu bir tepki mi veriyor yoksa bakışını kaçırıyor mu?

Ona olan hislerinizi bir kenara bırakın bir süreliğine. Çünkü bu tür hisler ilişkinin ilk başlarında yanlış kararlar vermenize yol açacaktır. Olayları objektif, tarafsız bir şekilde görmenize engel olur.

Bir de şunu da göz önünde bulundurmak gerek. Bir kıza çıkma teklifi ettiğinizde her zaman olumlu bir tepki alamayabilirsiniz, hemen paniğe gerek yok. Bunun kaynağı onun stresli ya da yorgun olması gibi sizden kaynaklanmayan nedenler pekala olabilir.



#2 - Size Nasıl Bakıyor?



Bir kızla göz göze geldiğinizde size uzun bir süre bakabilir ya da bakışlarını kaçırabilir. Her iki durumda da derin bir anlam saklı olabilir, her iki durumda olumlu ya da olumsuz bir anlam taşıyor olabilir. O yüzden gülümseyip gülümsemediğini ve size yeterince ilgi duyup duymadığını da kontrol edin. Eğer hiç bir tepki vermeksizin direkt olarak size bakıyorsa bu onun sinirlenmiş olduğu ya da size ilgi duymadığı anlamına gelebilir.

Bir kızla konuşma sanatını öğrenmenin önemli unsurlarından biri onunla konuşurken onun yüzüne ve gözlerine bakmaktır. Yani göğüs bölgesine bakmaktan kaçının. O konuşurken onun gözlerine baktığınızı fark ettiğinde ona gerçek bir ilgi duyduğunuzu, onunla sadece vücudu için ilgilenmediğinizi anlar.


#3 - Lafı Çıkma Teklifine Getirmek


Bir kıza çıkma teklifi etmenin en iyi yolu bunu gayet normal ve rahat bir şekilde yapmak. Ona selam diyerek her gün ki gibi normal bir konuşmaya başlayın. Onun tam dikkatini, ilgisini ve en önemlisi çekiciliği oluşturduğunuz anda çıkma teklifini etmelisiniz.

Bunu yapmanın yaratıcı yollarını düşünün. Bir kıza çıkma teklifi etmek sadece "Benimle çıkar mısın?" sorusunu sormaktan ibaret değildir. 

Mesela bir kıza birlikte bir konsere gitmek için çıkma teklifi edecekseniz, önce müzik hakkında bir sohbet başlatın ve konsere gideceğiniz grubu sevip sevmediğine bakın. Eğer ilgileniyorsa, grubun yaptığı müzik, grup üyeleri ve önceki konserleri gibi konulardan konuşun. Tam kız bu sohbete daldığında (mümkünse o konuşurken) ".... müzik grubunu canlı izlemek eğlenceli olurdu" türünden bir şey söyleyin. Eğer ki o da olumlu bir tepki verirse, birlikte grubun konserine gitmek isteyip istemeyeceğini sorun.


#4 - Çekiciliğin Kadınlarda Nasıl İşlediğini Öğrenin


İşte çıkma teklifi konusunda işinize en çok yarıyacak tavsiye bu kesinlikle. Öncelikle çekicilik oluşturmazsanız, en güzel çıkma teklifi sözü bile ters tepecektir.

Ama yeterince çekicilik oluşturmuşsanız, en normal bir çıkma teklifi bile onun sizinle çıkmak için can atmasına yeterli olur.