Çıkma Teklifi Sözleri - Çıkma Teklifi Etmek Ve Daha Fazlası...

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Bir kıza çıkma teklifi etmek, doğru çıkma teklifi sözlerini bulmak daha önce böyle bir tecrübemiz olmuş olsa bile her zaman endişelendirir bizi. 

Hele ki ilk defa çıkma teklifi ediyorsanız, daha da heyecanlanmanız normal.
Ancak bu makalemin bu konuda insanlara gerçek ve kalıcı bir fayda sağlayacağına eminim. 


Sadece bir kaç dakikanızı bu makaleyi sonuna kadar okumak için ayırın.

Bu makale de bir kıza nasıl çıkma teklifi edilebileceği hakkında somut bilgiler vereceğim. 


Ancak öncesinde bir kızın sizden hoşlanmasını nasıl sağlayabileceğiniz konusunda biraz önbilgiye ihtiyacınız olacak. 

Çünkü çekicilik, kadın-erkek ilişkileri konusunda her şeydir.


Çıkma Teklifi Etmek Ve Çıkma Teklifi Sözleri - Kadınlar Neyi Çekici Bulur?


Aslında en önemli konu bu. Bir kıza çıkma teklifi etmek istiyorsanız öncelikle yeterince çekicilik oluşturduğunuza emin olmalısınız.

Eğer henüz yeterince çekicilik oluşturmadıysanız ona çıkma teklifinizi erteleyin.

Biz erkeklerin çıkma teklifi etmek konusunda yaptığı en büyük hata, yeterince çekicilik oluşturmadan çıkma teklifi edip olumlu bir cevap beklemek. Fizik kurallarına aykırı bu durum.

Peki kadınları ne çeker?

Tekrar ve tekrar yapabileceğiniz ve neredeyse her zaman bu konuda işe yarıyacak olan belli şeyler var.



#1 - Çıkma Teklifi Konusunda Temeller

Bir kıza çıkma teklifi etmeden önce yapmış olmanız gerekenlerin bir listesi:

Onun iyi vakit geçirebildiği eğlenceli, ilginç biri olduğunuzu gösterin. Bir çok utangaç erkek hoşlandıkları kızın yanında çok sıkıcı davranır ve o kızın çıkma teklifini kabul etmesini beklerler. Biliyorum, çünkü bende öyleydim ve hoşlandığım bir kızdan evet cevabı almakta zorlanıyordum. Bunun nedeni hepsinin benim sıkıcı, endişeli ve özgüvensiz davrandığımı düşünmeleriydi, bunu son bir kaç yılda anladım.

Çekiciliği sağlamanın en garantili yollarından biriyse lider bir karaktere sahip olduğumuzu göstermektir. Kadınların popüler erkeklerden bu kadar hoşlanmasının nedeni bu tür erkeklerin diğer erkeklerin yanında lider bir konumda olması. Eğer onun evet demesini istiyorsanız, onun lider yanınızı görmesine izin verin.

Kadınlar kovalamayı sever. Bu yüzden kötü çocuklar onlara daha çekici geliyor. Elbette bunun için bir serseriye dönüşmeye gerek yok. İyi özelliklerinizi koruyup kötü çocukların kadınlar konusunda elde ettikleri başarının çok daha fazlasını elde etmenin yollarını buraya tıklayarak öğrenebilirsiniz.

Eğer ki bir kıza çıkma teklifi ederken neredeyse her defasında evet cevabı almak istiyorsanız, çekicilik konusuna gereken önemi vermeniz gerekli.



#2 - Çıkma Teklifi Sözleri Söylemelisiniz?


Bir çok erkek gibi siz de büyülü çıkma teklifi sözleri arıyorsanız - ki bende arıyordum - aslında gerçek dünya da büyülü çıkma teklifi sözleri diye bir şey olmadığını ve buna ihtiyacınız olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim.

Yeterince çekicilik oluşturduğunuz sürece söylediğiniz her şey büyülü ve son derece çekici olacaktır çünkü.


Sadece şuna dikkat edin: Çıkma teklifi etmeden önce yeterince çekicilik oluşturduğunuza emin olun. Sizden hoşlandığını belli eden vücut dili işaretlerinin farkındaysanız bu konuda bir sorun yaşamazsınız. Ve bu vücut dili işaretlerini ve çok çok daha fazlasını Ricci' nin KarizmaSırları.com sitesinde kolaylıkla öğrenebilirsiniz.



#3 - Kötü Haber


Size kötü bir haberim var. Bir çok erkek sırf bir kızla bir kaç kez bakıştılar diye kızın ondan hoşlandığını zanneder. Hoşlanmıyor olabilir.

Bir çok erkek bir kızın ona her zaman iyi davranmasından dolayı ondan hoşlandığını zanneder. Ama aslında sadece arkadaşlık bölgesinde olabilirsiniz.