Kadınlar Nasıl Erkeklerden Hoşlanır - 9 Etkili İpucu

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Her zaman olduğu gibi maddeler halinde kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanır irdeleyelim. 

Çekicilik kadın da ve erkekte farklı işler. 

Biz erkekler bir kadını görürüz ve çekici buluruz bu kadar. 

Ama kadınlar bulunduğu ortamda lider, azimli, maceraperest erkeklerden hoşlanır. 


Kadınlar Nasıl Erkeklerden Hoşlanır #1 - Ailesinin yanında tam bir centilmen olun.

Onlarla iyi geçinmek için çabalayın, onlara hayatlarının nasıl geçtiğini sorun. Gerektiği zaman onlara yaptıkları işlerde yardımcı olmaya çalışın. Onlarla daha samimi oldukça daha kolay gelecektir bu şekilde ilgi göstermek. Ailesini kazanırsanız, kızı da kazanırsınız. O yüzden gerçekten önemli bir konu bu.


#2 - Günün erken saatlerinde yüzünüzde bir gülümseme olsun.

Kadınlar pozitif bir enerji yansıtan erkeklerden çok hoşlanır. İyi bir enerji yansıtmak için kendinizi zorlamaya çalışın. 5 dakika sonra kendinizi gerçekten iyi hissetmeye başlayacaksınız, garanti ediyorum. İşinizi kolaylaştırmak için küçük bir tüyo; Yatmadan en geç 2 saat öncesinde her hangi bir şey yemeyi bırakın. Meyve kabul edilebilir belki ama asla abur cubur yemeyin. Vücudunuz siz uykudayken, bütün gücünü bu yiyecekleri eritmekte harcayacağı için sabah kalktığınızda kendinizi halsiz ve enerjisiz hissedersiniz. Ve bu bütün gününüze de yansır.


#3 - Etkinlikleri takip edin.

Biletix gibi sitelere üye olarak, kız arkadaşınızın da hoşlanacağı türden konser, tiyatro, spor müsabakaları gibi etkinliklerden güncel olarak haberdar olun. Arkadaş çevrenizde bu tür etkinlikleri bilen adam olmak, sosyal statünüzü de çok olumlu etkiler. Ve tabi diğer insanların size olan ilgisini gören bir kız, sizin yanınızda olduğu için kendini daha şanslı hissedecektir.


#4 - Arada bir şımarın.

Kadınlar kimi zaman çocuksu yönünü ona gösterebilen erkeklerden hoşlanırlar. Bu söyleyeceklerim uyku konusunda problem yaratsa da, nadiren yapılmasında bir sakınca yok. Kızla birlikte sabahlayın, birlikte koca bir çikolatalı keki bitirin. Çocukça şeyler yapın birlikte. Lezzetli atıştırmalıklar eşliğinde koyun koyuna izlenen bir filmin tadı bambaşkadır.


#5 - Arkadaşlarınıza onun hakkında çok iyi şeyler söyleyin.

Tabi saatlerce kız arkadaşınızı övün demek yanlış olur. Arkadaşlarınız kız arkadaşınızla ilk defa tanışırken "Sonunda tanıştığımıza sevindim, arkadaşım senin hakkında çok iyi şeyler söylemişti." türünden bir şey söylemesine yetecek kadar reklam yapın arkadaşlarınıza.



#6 - Zeki olduğunu hissettirin.

Elbetteki kadınlar herkes gibi iltifatlardan hoşlanır (abartılmadığı sürece) ama bu iltifatlar arasında zekasını da mutlaka katın. Her yaptığı işe müdahale etmeyin, bırakın hata yaparsa yapsın. Ona güvendiğinizi göstermenin küçük yollarından biridir bu.


#7 - Detaylara önem verin.

Kadınlar küçük şeyleri fark edebilen erkeklerden hoşlanır. Onun için nelerin önemli olduğunu öğrenin. Yıldönümleri, doğum günleri ve bugünler için mutlaka özel bir şeyler düşünün. Ve giyiminde, saçlarında, yüzünde her hangi bir değişiklik yaptığında ilk fark eden siz olun, bir kadının gönlünü kazanmanın kısa yollarından biridir bu.


#8 - Sakarlıktan Uzak Durun

Küçük sakarlıklar insanları şirin gösterse de, bunun aşırısını kabullenmeyin. Çünkü diğer insanlar ve özellikle kadınlar da kabullenemezler sakar bir insanın yanında dolaşmayı.

Hiç dışarıda gezerken yanlışlıkla insanlara çarpan ya da bazı eşyaları deviren arkadaşlarınız oldu mu? Bu ilk başlarda eğlenceli olsa da biraz sıklaşınca eminim siz de utanmaya ve bu arkadaşınızın yanında fazla durmamaya başladınız. İşte bu yüzden, çevremizin ve kendimizin farkında olmalı ve dikkatli davranmalıyız. İlk buluşmalarınızı dişinizin arasında kalan küçük bir yemek artığının berbat etmesine izin vermeyin.


#9 - Doğru Vücut Dili


Vücut dilimiz çekici bir erkekle, yalnız ve sıkıcı bir erkek gibi görünmek arasındaki farkı yaratan şeydir. Kadınları etkileme ve baştan çıkarma konusunda üstünde en az durulan ama aslında en önemli konular arasındadır doğru duruş ve vücut dili.

Kadınlar mağrur duruşlu erkeklerden elbette hoşlanır. Dik durun ama bunu aşırı belli edecek, kasılacak şekilde yapmayın. Bu konuda kendi vücut yapınıza uygun ünlü kişi ve aktörlerin fotoğraflarını inceleyin. Mesela yürürlerken kamburlarını çıkarıp yere mi bakıyorlar yoksa duruşlarında bir özgüven ve mağrurluk mu var?

Eğer bu konuyu kendi başınıza çözemiyorsanız, gerçek hayatta hayranı olduğunuz insanlara ya da sevdiğiniz filmlere bir göz atın. Aynanın karşısına geçin ve kendinize ve vücut dilinize bakın ve kendinizi incelediğiniz aktörün vücut duruşuyla karşılaştırın. Aynanın karşısında biraz daha vakit geçirmek, farkındalığınızı artırmanın ve eksiklerinizi görerek kendinizi geliştirmenin en kısa yollarından biridir.

Aranızdaki çekicilik katsayısı ne kadar yüksekse yukarıda saydığım maddeler 5 kat 10 kat daha etkili olacaktır. Ama yeterince çekicilik oluşturulmamışsa, bu maddelerin bir kaçını yapabilme şansımız dahi olmaz.

Her şey çekicilikle başlıyor ve bu çekicilik bütün ilişki sürecini etkiliyor. Aradan yıllar bile geçse.