Kadınların Beden Dili İle Gösterdiği 10 İlgi İşareti

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




İyi gözlemlersek kadınların beden dili, vücut dili ile farkında olmadan bir çok duygu ve asıl niyetlerini ele verdiğini görebiliriz. Bu konuda iki şeye ihtiyacımız var: Önbilgi ve farkındalık. Farkındalık sizin ne kadar iyi gözlem yapabildiğinizle alakalı bir konu ve gözlem konusunda uzmanlaşmak için en kısa yol, kızlarla bulunduğunuz ortamlarda tecrübe kazanmaktır.

Gözlemlerimizde en sağlıklı sonuçları alabilmemiz içinse kadınların beden dili konusunda doğru bilgiye ihtiyacımız var. Ve bu makalem bu konuda gerçekten çok işinize yarıyacak.

Biz erkekler kadınların tersine ima yolunu kullanmadan, ne düşünüyorsak direkt söyleriz. Lafı dolandırmayız, üstü açık konuşmayız. Ama diğer açıdan kadınlarsa özellikle beden dili açısından daha karmaşık ve ince düşünür. Bu yüzden bir kadının beden dilini, vücut dilini doğru yorumlayabilmek kesinlikle büyük avantaj sağlar bizler için.

İnanın ya da inanmayın kadınlar o an neler hissettikleri konusunda sürekli olarak beden dili işaretleri gösterirler. Olay bu belirtileri anlayabilmekte, özellikle ilk tanışma sırasında bu çok önemli bir konu.


Aşağıda listelenmiş fiziksel ipuçlarına göz atarak karşınızdaki kadının vücut diliyle ne demek istediğini öğrenin:


Kadınların Beden Dili #1 Size olan mesafesi.


Size ilgi duyan bir kadın size doğru eğilir. Eğer bir masada karşılıklı oturuyorsanız, beden dilini gözlemleyin. Size ilgi duyuyorsa, size doğru eğilip başını, masanın üzerinde birleştirdiği iki elinin üzerine koyar.

Bir uyarı, arkasına yaslanıp kollarını gövdesinin üzerinde çapraz dolamışsa (kendine sarılıyormuş gibi) bu, bulunduğu ortamdan sıkıldığının en kesin işaretlerindendir. Onun hakkında sorular sorarak sohbetinizi alevlendirmeye çalışın.


#2 Size dokunmak için bahaneler üretiyor. 


Bazı kızlar her zaman için hassas hislere sahip olabilirler. Ancak neredeyse tüm kızlar böyle değildir. Bir kız size dokunmak ya da elinizi tutmak için bahaneler mi üretiyor? Eğer bu davranışın, diğer erkeklerin yanında değil de sadece sizin yanınızda olduğunu görüyorsanız, muhtemelen size karşı bir şeyler hissediyordur.


#3 Sizi sık sık keserken yakalıyorsunuz.


Size karşı ara sıra imalı bakışlar atıyor mu? Ve siz de ona baktığınız zamanlarda, yüzü kızarıp kafasını başka yöne çeviriyor mu?

Eğer bir kız özellikle siz başka bir işle uğraşırken ya da herhangi bir nedenden dolayı meşgulken size bakmaktan kendisini alamıyorsa, bu iyiye işarettir ve size karşı romantik hisler beslediğinin göstergesidir. Kadınların beden dili bunun gibi bir çok şeyi size belli edecektir.

#4 Arkadaşları heyecanlı görünüyor.


Heyecanlı görünüyor. Bir kızın sizden hoşlanıp hoşlanmadığını anlamanın en kolay yollarından biri de arkadaşlarının yanındaki vücut dilini gözlemlemek. Kız sizi gördüğünde yüzü kızararak size bakış atıyor mu ve bu sırada arkadaşları da onunla kıkırdaşıyorlar mı? Öyleyse, arkadaşları da size bakarak gülerlerse ve kız da size cilveli cilveli bakıyorsa, muhtemelen ortada bir hoşlanma durumu vardır.

#5 Sürekli gülümsemesi.


Sizden hoşlanıyorsa kendini bunu yapmamak konusunda engelleyemez. Gözlerinizin içine bakar ve hatta dikkatli baktığınız da gözlerinin parıldadığını görebilirsiniz de.


#6 Saçıyla Oynaması. 


Kadınların en önemli beden dili göstergelerinden biridir bu. Eğer saçını elleriyle yavaşça tarıyor ya da düzeltmeye çalışıyormuş gibi jestler yapıyorsa bu sizden hoşlandığının kesin işaretlerinden biridir. Ama saçını parmağında dolayıp başka yerlere bakıyor ya da başka bir şeyle ilgileniyorsa bu tam tersi çokça sıkıldığının göstergesidir.


#7 Sizi aynalıyor mu? 


Bu iletişim de ilginin en büyük göstergelerinden biridir. Sohbetiniz sırasında sizin yaptığınız küçük hareketleri, farkında olmadan o da yapıyorsa bu size kendini yakın hissettiğinin çok büyük bir göstergesidir. Sizin gibi mi konuşmaya çalışıyor, siz gülerken o da gülüyor mu? Kadınların beden dili konusunda bu tür ayrıntılara dikkat edin.


#8 Şirin görünmeye çalışıyor


Küçük kızlarda görebileceğimiz davranışları görebiliriz ilgisini gösteren kadınlarda. Mesela omuz silkeleme, küçük bir kız gibi konuşmak, önündeki kağıda şirin bir şeyler çizmesi gibi.


#9 Göz teması nasıl? 


Sizi sık sık kesmesi gerçekten en açık belirtilerden biri ancak. Şu da önemli ayrıntılardan biri, bir kız size baktıktan sonra başını oynatmadan aşağı bakıp sonra tekrar size bakıyorsa bu gördüğü şeyden hoşlandığının belirtisidir.


#10 Başını yana eğiyor. 


Sizinle konuşurken başını sağ veya sola doğru eğmesi de çok önemli bir hoşlanma belirtisi. Bunu yapmalarının bir nedeni anlattığınız şeyle ilgilendiklerini göstermek ve bundan da önemlisi boyunlarını daha görülebilir kılarak sizin yanınızda rahat hissettiğini göstermektir.

Kadınların vücut dili, beden dilini anlamak sadece başlangıçtır aslında. Eğer hoşlandığınız bir kadını etkilemek ve onu kendinize aşık etmek istiyorsanız bu konuda kendinizde geliştirebileceğiniz ve kadınlarla şansınızı en az %700 artırabilecek tonlarca şey var.

Sadece bu konularda doğru kişiden doğru eğitime ihtiyacınız var.