Kızlarla Ne, Nasıl Konuşulur - 7 Etkili Yöntem

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Bazı erkeklerin kızlarla ne, nasıl konuşulur konusunda doğal bir yetenekleri olsa da, bir çok erkek bu konuda bu kadar rahat değil. Eğer kızlarla konuşmak sizin içinde rahat, doğal bir şeymiş gibi gelmiyorsa bu makalem kızlarla özgüvenli bir şekilde nasıl konuşulabileceği konusunda sizin için oldukça bilgilendirici olacaktır.

Kızlarla nasıl konuşulur üzerine hocam ve bu konunun uzmanı Ricci' den (websitesi: www.karizmasirlari.com
 ) öğrendiğim bazı tüyoları paylaşmak istiyorum. Bana şöyle demişti:

Bir kızla konuşmak istiyorsan şunları artık fark etmen gerek:



Kızlarla Ne, Nasıl Konuşulur - Sosyal Olmakta Sorun Yok

Kadınlarla konuşmakta, sosyal biri olmakta sorun yok. Bu gayet normal bir şey. Onlarda insan sende.

Kadınlar erkeklerle konuşmaktan hoşlanır. Doğaldır bu. Kadınlarla ne, nasıl konuşulur sorusuna aşırı yoğunlaşmak iyi bir şey değil, çünkü bu düşünce karşındaki kadının olduğundan daha değerli görünmesini, daha fazla güç elde etmesini sağlamaktan başka bir işe yaramaz. Bu düşünceyle hareket etmek direkt olarak vücut dilimize de yansıyacağı için sosyal değerimizin düşmesine neden olur.

#1 - Ona Değer Biri Olduğunu Bil


İlgilendiğin bir kızla konuşurken, senin de ona verebileceğin şeyler olduğunu hatırla. Konuştuğun her kadın, seninle konuştukları için kendilerini şanslı hissetmeli. Konuşma sırasında kendini endişeli hissedersen bunu kendine hatırlatmalısın.


#2 - Sıkıcı Konulardan Uzak Dur

Kızlarla ne, nasıl konuşulur diye düşündüğünde aklına ilk gelmesi gereken şey bu olmalı. Sadece kendin hakkında konuşma. Eğer bir kızın seninle konuşurken iyi hissetmesini istiyorsan, onunla konuşmalı ve onu dinlemelisin. İşin, araban, ailen, köpeğin hakkında bir monologun içinde kaybolmasın. Ona da konuşmak için zaman tanıdığına emin ol. Eğer senin hakkında bilmek istediği bir şey olursa bırak o sorsun. Gerçekten iyi, uzman olduğun yönlerini bırak o keşfetsin. Böylece yaratacağın etki çok daha fazla olur.


Çocukluk anıları, ileride neler yapmak istediği, tutkuları gibi duygularını uyandıracak konular hakkında konuşun. Konuşmaya kendin yön vermekten de çekinmemelisin, kadınlar da bunu ister zaten.


Bir kaç önemli tüyo da ben eklemek istiyorum:

#3 - Doğru Sorular Sorun


Sohbetin ilerlemesini sağlamak için, tek kelimelik bir cevap almayacağınız, uzun cevaplar alabileceğiniz soruları tercih edin. Mesela "Bu şarkıyı seviyormusun?" gibi bir soruya sadece tek kelimelik cevaplar verilebilir. Evet, hayır, tabii gibi. Daha anlamlı ucu açık sorular sormaya çalışın.


#4 - İlginç Hikayeler Anlatın Ve Onun Hikayelerini Dinleyin


Kızlarla ne, nasıl konuşulur sorusuna cevap olarak ilginç hikayelerinizi anlatmayı önerebilirim. Herkesin kendi hayatıyla ilgili anlatabileceği bir kaç ilginç hikayesi vardır. Uygun zamanlamayı tutturarak hikayelerinize başlayın. Anlattığınız hikayelerin özellikle etkileyici ya da komik olmasına özen gösterin. Eğer o ilginç bir hikaye anlatıyorsa, anlattıklarına kulak verin ve onu dinlediğinizi göstermek için anlattıklarına karşılık verin.

#5 - Sessizlik Anlarında Rahat Olun


Gerçekten kendine güvenen bir erkek bu tür sessizlik anlarında panik yaparak alakasız ya da öylesine konular açmaya çalışmaz. Gerçekten ilginç bir şey aklınıza gelene kadar bekleyin.


#6 - Eğlenin Ve Canlı Bir Enerjiniz Olsun


Harika bir karakteriniz olduğunu ona göstermek istiyorsunuz. Eğer sizinle konuşurken iyi vakit geçirirse, sizinle tekrar buluşmak isteyecektir. Sohbetinizi canlı tutun. Şimdi problemlerinizden ya da haberler de duyduğunuz kötü bir haberden bahsetmenin sırası değil. Çok ciddi olmadan da anlamlı bir sohbet başlatabilirsiniz.

Bir kadınla konuşurken aklınızda sadece bir kaç küçük şeyi tutmanız gerek. Bundan da önemlisi rahat ve sakin olmanızdır. Sohbetin nabzını erkek tutar. Eğer siz endişeli görünürseniz o da aynı şekilde hisseder. Ama siz rahat olursanız o da rahatlayacaktır. Elbette bu konuda da pratik önemli, bu yüzden yakın dostlarınızdan başlayarak sohbeti canlı tutmak için alıştırmalar yapın.

İlk buluşmanın istediğimiz gibi geçmesini sağlamak için öncelik aranızda yeterince çekicilik olması gerek. Bu çekiciliği oluşturmak içinse biz erkeklerin yapabileceği bir çok şey var, sadece bu konuda doğru kişiden, doğru eğitimi almamız gerekli.