Kız Tavlama Yöntemleri Neden İşe Yaramıyor?

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Tavlama teknikleri, tavlama yöntemleri gibi kelimeler her ne kadar çocuksu gelse de bu makalede tavlama sanatı konusuna değineceğiz. Makaleye karizmasirlari.com sitesinin sahibi Ricci' nin kız tavlama konusuna ilişkin sözü ile başlamak istiyorum. "Tavlamak işe yaramaz."

"Tavlama ile ilgili makale yazıyorsun ve makaleye tavlamanın işe yaramadığını söyleyerek başlıyorsun ne demek şimdi bu?" diye düşünüyor olabilirsiniz.

Kadınları etkilemenin yolları başlıklı makalede etraflıca bu konuya değinmiştik. Bu yazıyı devamı gibi düşünebilirsiniz.

İnternette; kız nasıl tavlanır, kız tavlamanın yolları nelerdir, kız tavlama sözleri türünden aramalar yapacak olursanız bir çok sonuçla karşılaşacaksınızdır. Malesef ki internet daha bir çok konuda olduğu gibi bu konuda da ciddi bir bilgi kirliliği içeriyor.

Bir kızı tavlamak uzun vadede düşünüldüğünde işe yaramaz. Neden mi? Çünkü tavlamak basittir. Bu yüzden tavlamak tavla oynamaya benzetilecek olursa ilişkiyi sürdürme satrançtır. Böyle bir gerçeğin olmasına rağmen hala insanlar anında çözümlerin, hemen çözümlerin kısacası geçici çözümlerin peşinde koşuyorlar.

Oysa ki bir ilişki memnun edici ise o ilişkinin olabildiğince uzun sürmesini dileriz. Öyle değil mi? Eğer ilişki tek gecelik bir ilişki ise demek ki o kadar her iki tarafı da memnun eden bir ilişki değil o ilişki, yoksa iki tarafta birbirinden ayrılabilir mi? Ayrılamaz.

Doğru olanın geçici çözümler olmadığını belirtmiş olsak da geçici çözümlerinde işe yararlılığı ve öğrenilmesinin gerekliliği inkar edilemez. Bu tür çözümler de önemli, çünkü her oyun da taktikler ve yöntemler vardır fakat önceliğin verilmesi gereken ilk şey her zaman o konunun psikolojisini kavramak olmalı.

Öncelikle ilgilendiğimiz konunun mantığını kaparsak, bu durum taktiği uygulamamızı kolaylaştırmakla kalmaz, taktiğin daha etkili olmasını da sağlar.

Örnek vererek konuyu pekiştirmek istiyorum. Varsayalım ki bir müzik aleti çalmayı öğrenmek istiyoruz. Bu durumda nereden başlanması gerekir? Notalardan... Çünkü işe önce notalardan başlamak, doğaçlama bir şeyler de çalabilme yeteneği kazandırır bize veya bunu geliştirir.

Bir başka örnekle daha farklı bir bakış açısıyla yaklaşalım tavlama teknikleri konusuna... Mülakat tekniklerini, mülakatta nasıl davranılması gerektiğini bilmek bizi belki mülakatta başarılı kılar ama iş yaşamında önemli olan bu değil ki önemli olan mülakatta çizdiğimiz imajı korumak ve söylediğimiz sözleri iş hayatımız boyunca yerine getirebilmektir.

Tekniklerle, taktiklerle karakterimizde var olmayan bir şeyi varmış gibi gösterdiğimizde tabiri caizse duvara toslamamız uzun sürmez ve bu toslama çok şiddetli bir toslama olacaktır. Peki kız tavlama konusunda öğrenilmesi gereken mentalite nedir? Kızı tavlama düşüncesi yerine, çekici bir hayat ve çekici bir karakter oluşturmak gibi... Bunları oluşturmak ya da bunları sağlamak kendimizi geliştirmemizden ve yaratıcı düşünmekten geçiyor.