Kadınlar Nasıl Etkilenir - 7 Yöntem

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Kızlarla anlaşmanın, çekici iletişimin en önemli sorularından biri kadınlar nasıl etkilenir hiç şüphesiz. Bu konuda kendimizi geliştirmek için kendimize zaman ayırmalı ve DOĞRU bilgilerle kendimizi beslemeliyiz. 

Kadınlar nasıl etkilenir ve genel olarak çekicilik konusuyla ilk ilgilenmeye başladığım sıralar, internette tam bir bilgi çöplüğü olduğunu anlamam uzun sürmedi. Nereye baksam aynı şeyler, benim ve çoğu insanın bu konuda her zaman duyduğu bildiği şeyler vardı.

Kadınlar nasıl etkilenir, bu konuda işinize kesin olarak yarıyacağına emin olduğum madde madde ipuçları vermek istiyorum:


Kadınlar Nasıl Etkilenir #1 - Göz Teması Kurun

Bu, iletişim de en önemli şeylerden biri olmasına rağmen en çok göz ardı edilenlerden de biri aynı zamanda. Göz teması neden bu kadar önemli peki?

Göz temasını korumak, özgüveninizi yansıtmanın ve sohbeti canlı tutmanın en kolay yollarından biridir. Karşınızdaki insanın size dikkat kesilmesine neden olur, normal arkadaşlarınızla sohbet ederken bile deneyin. Daha ilgili göründüklerini siz de fark edeceksiniz.

Tabi arada bir başka birine ya da başka bir şeye bakmaya da özen gösterin. Her şeyin aşırısı zararlı.


#2 - Ona Dört Gözle Bekleyeceği Bir Söz Verin

Ona ayın (atıyorum) cuma, çarşamba ya da salı günü ayın 25 inde bir planınız olduğunu söyleyin. Belirli bir tarih vermeniz önemli burada. Bu bahsettiğiniz günün illa sevgililer günü, ya da özel bir gününüz olmasına gerek yok. Hatta en iyisi öyle alelade bir gün seçmeniz.

Ama o gün bir şeyler olacak ve ne olacağını o bilmiyor. Bu onun için başlı başına özel bir gün olacaktır. Bütün bir hafta hatta bütün bir ay boyunca o günü düşünecektir. Tabi bunun dozunu da iyi ayarlamak gerek 2 ay sonraki bir güne ayarlayınca bir anlamı kalmıyor. Önemli olan ilgisini çekecek kadar yakın ama merak uyandıracak kadar da uzak bir tarih seçmek. 2-3 hafta sonrası bir gün seçmek en güzeli.


#3 - Orjinal Olun

Diğer insanların yaptıklarının aynısını yaparak farklı bir karşılık beklemek anlamsız. Çünkü kadınlar biz erkeklerden 20 kat daha fazla ilgi görür günlük hayatlarında ve gün aşırı duydukları tanışma cümleleri "Tanışabilir miyiz?" "Rahatsız ediyorum ama arkadaş ister misin" gibi cümlelerden artık bıkmış durumdalar. 

Her erkeğin çekici bir şekilde farklı olmayı öğrenmesi gerek. 


#4 - Küçük Hatalara Birlikte Gülün

Yargılayıcı olmanın kimseye faydası yok. Herkes ufak hatalar yapabilir. Bunları ciddiye almamaya birlikte gülerek, geçimli biri olmaya gerekli dikkati göstermek gerek.

Ona durduk yere bir eposta ya da sms gönderin. Birlikte yaşıyor olsanız bile, nadiren gönderilen bu tür notlar bir kızın gününü aydınlatmaya yeter. 

Değişik bir öneri: Notunuzu çaktırmadan onun cebine koyun.


#5 - Uyumlu Giyinin

Kadınlar nasıl etkilenir gibi bir soruya verilebilecek en iyi cevaplardan biri de bu. Ama sadece kaliteli giyinmek yetmez, hatta doğru giyindiğiniz sürece "marka" kıyafetler almanıza da gerek yok.

Renklerin ve giydiğiniz kıyafetlerin uyumuna dikkat edin. Mesela giydikleriniz en fazla 3 renkten oluşmalı (en ideali ikidir) Bundan fazlası insanların kafasını karışıtırır ve dengesiz bir ruh haline sahipmişiz gibi gösterir - ki sanırım kimse bu ruh halinde birinin yanında olmak istemez.


#6 - Aşırı İlgi Göstermeyin

Özellikle ilişkinin ilk başlarında düştüğümüz en büyük hatalardan biri, kızla gereğinden fazla konuşmak ya da ilgilenmektir.

Şahsen bende daha bir kaç gün önce tanıştığım bir kızla saatlerce telefonda konuşma alışkanlığına sahiptim. Biraz can sıkıntısı biraz da kızın ilgisini kaybetmemekti bunu yapmamdaki amaç. Ama aslında bunu yaparak, tam tersi çekiciliği ve gizemi tamamen söndürdüğümü akıl hocam Ricci (www.karizmasirlari.com) görmemi sağladı.

Kendimizi ağırdan satmayı bilmeliyiz. Bırakın iyi yönlerinizi o keşfetsin, böylesi çok daha etkili ve doğal.


#7 - Aktif Olun 

Birlikte koşun, yürüyün, yüzün, buz pateni yapın, spor salonuna yazılın, kayak yapın ya da kanı hızlandıran eğlenceli her hangi bir aktiviteye birlikte katılın.