Kızlarla Tanışma Yolları

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Eğer kızlarla tanışma yolları konusunda utangaç biriyseniz bu makale de yazacaklarım çok işinize yarıyacak. Ancak bu anlatacaklarımı hemen birebir denemek yerine adım adım ilerlemenizi tavsiye ederim. 

Ben çok utangaç, hatta asosyal, Xbox oyunlarının başından kalkmayan ve onun dışında da bütün gününü bilgisayar başında geçiren, sadece bir kaç arkadaşı olan (onlara da arkadaş denirse) biriydim. Ancak artık istediğim kızla tanışmaya çekinmeden gidebilecek kadar geliştirdim sosyal yetimi.

Ama bunu yapabilmek o kadar zor değil artık. Ricci' nin kurduğu websitesi sayesinde onun 18 yıl boyunca yaşadığı deneme-yanılmaları reddedilişleri ve diğer usandırıcı tecrübeleri yaşamadan sadece işe yarayan bilgi, strateji ve teknikleri insanlar kendilerine sadece bir kaç dakika içinde katmaya başlayabiliyor.

Önce kolaydan başlayın. Günde 20-30 dakika kalabalık yerlerde bulunmak önceliğiniz olsun.


Kızlarla Tanışma Yolları #1 - Nereye Bakmanız Gerektiğini Bilin

Kulüp ya da barlar kızlarla tanışmak için harika yerler olabilirler ama bunlar yeni insanlarla tanışmak için en iyi yerlerdir demek biraz zor. Özellikle ilişkiler konusunda ciddi düşünen insanlar için. Ama kısa süreli ilişkiler arayan biri için gayet güzel mekanlardır.

Şu var ki nicelikten çok niteliğe önem veriyorsanız iş değişir. Bu tür bar, kulüp tarzı yerlerde içki kokan ve hayattan bihaber yaşayan kızlar bulmak çok daha olası. Ve bence her erkek bundan fazlasını hak ediyor.

Eğer kısa süreli ya da uzun süreli de olsa hayatınızda kaliteli, iki çift laf edebileceğiniz, dürüst ve eğlenceli insanlar istiyorsanız, başka yerleri göz önünde bulundurmanız gerek:
  • AVM ler
  • Süpermarketler
  • Kafeler
  • Parklar
  • Otobüs durakları
  • Üniversite kampüsleri


#2 - Online Websiteleri Mutlaka Deneyin

Bu ilk başta garip gelebilir, ama arkadaşlık siteleri gerçekten etkili bir seçim olur. Birincisi inanılmaz pratik, evden çıkmanıza bile gerek yok. Ve sadece bir kaç saniye de yüzlerce kişiye ulaşmak mümkün.

Artı olarak insanların profillerini de inceleyebiliyorsunuz tanışmadan önce, bunu gerçek hayatta yapabilmemiz imkansız. Aynı ilgi alanlarını paylaştığınız kadınlarla bir kaç saniye de tanışabiliyorsunuz.

Sadece tanışmak istediğiniz ya da online olarak sohbet ettiğiniz insanlar konusunda dikkatli davranın. Sadece paranızı almaya çalışan sahte websiteleri ve profillerden uzak durun. Bir websitesinin gerçekliğini mutlaka internette araştırın önce. 


#3 - Standartlarınızı Düşürmeyin

Çıkmak istediğiniz kadınlarla tanışmak için nereyi seçerseniz seçin ama asla standartlarınızı düşürmeyin, ne olursa olsun. Bu konuda keşfettiğim şeylerden biri, eğer kendini gerçekten karşındaki için yeterince uygun görürsen, karşındaki insanda buna inanacaktır. 

Ama tersine kadınların seni asla çekici bulmayacaklarını düşünürsen, sendeki bu özgüvensizliği gördükleri için onları kendinden uzaklaştırırsın.

Kadınlar kendine güvenen, ne istediğini bilen ve sohbeti istedikleri gibi, bir gram endişe duymadan yönlendirebilen erkekleri illaki çekici bulurlar.



#4 - Doğru Ses Tonu

Vücut dilinden sonra iletişimde en önemli yere sahip olan etmen ses tonumuzdur. Monoton, kısık ve ince bir ses tonu bir kızla tanışma esnasında kızın (ve kendimizinde) canını sıkmanın en iyi yolu olduğuna defalarca şahit oldum ve kendimde yaşadım.

Karizmatik, özgüvenli ve güçlü bir ses tonu, karşımızdaki kızı büyülemeye ve bizi daha fazla merak etmesine yeterde artar çoğu zaman. Bu konuda da çok önemli ve kalıcı bir tavsiye vermek istiyorum. Sesinizi geliştirmek için en iyi alıştırmalardan biridir bu:

Odanıza gidin, müziğin sesini aşırı olmasa da çokça açın ve 30-60 dakika arası her hangi bir kitabı yüksek sesle, tonlamalara ve imlaya dikkat ederek okuyun. Ve bunu bir alışkanlık haline getir mümkünse. Daha ikinci günde etkilerini fark edeceksin. Konuşurken gövden de ve boynunda bir titreşim hissediyorsan, sesin yeterince gelişmiş demektir. 


#5 - Doğru Giyinmek

Biz erkekler için giyim konusu, kadınlara oranla daha kolaydır aslında. Bir kot üstüne bir tshirt, yeterli. Ancak burada ayrıntılar çok önemli.

İlginç ve giyimimizle uyumlu aksesuarlar çok önemli öncelikle. Bu basit yaklaşım, kadınların bizimle konuşma başlatmasını sağlamanın bir yolu aslında. Böyle bir aksesuar taktığınızda bir kızın sizinle tanışmaya gelmesine hazırlıklı olun ve taktığınız aksesuarla ilgili anlatacak bir hikayeniz olsun mutlaka. Bu hikaye ne kadar ilginç olursa o kadar iyi.


#6 - Espiritüel Özgüven Tekniğini Öğrenin

Bir kızla konuşurken espiriyle özgüveni birleştirmek gerçekten çok yoğun çekici bir tansiyon yaratmanın en pratik yoludur.

Sadece espirili olmak bizi ortamın eğlenceli çocuğu ya da en fazla bir arkadaş yapar.

Sadece aşırı özgüvenli olmaksa, bizi soğuk ve kaba hatta kendini beğenmiş biri gibi gösterir.

Ancak bu ikisinin birleşimi büyülü bir etki yaratır.  

Espiritüel Özgüven tekniğini, çekicilik konusunda her hangi bir eğitim almamasına rağmen, bu konuda diğer erkeklerden daha başarılı olabilen "doğal"lardan ve bu konudaki gurulardan ve kendi tecrübelerimden öğrendiklerimle sentezleyip oluşturdum.

Ancak elbetteki doğalların bir de eksik yönleri vardır. O da çok büyük ihtimalle bir "takılma noktaları" olması. Yani kimi "doğal", tanışmasına tanışır ama bir türlü ilişkiyi ilerletemez. Kimisi müthiş hikayeler anlatır ama tanışmak konusunda tereddütlüdür vs. 

Bu konuda bilmemiz gereken en önemli şey ÇEKİCİLİĞİN NASIL İŞLEDİĞİNİ ANLAMAKTIR.

Bildiğin gibi çekicilik oluşturma konusunda benim favori yöntemlerim Aşırı Özgüvenli ve Espirili olmak, kadınlarla "uğraşmak", eğlenceli bir şekilde meydan okumak, zoru oynamak vs...

Fakat çekiciliğin gerçekten nasıl işlediğini ve senin için işe yaramasını istiyorsan, dışarıya çıkıp flört kursumda öğrendiklerini denemen gerek. Bunu hiç kimse senin için yapacak değil, sadece sen yapabilirsin.

İlk tanışma kadın erkek ilişkileri konusunda takıldığımız ana noktaların belki de en başında geliyor. Hatta çekicilik ya da kadın erkek ilişkileri dendiğinde bir çoğumuzun aklına ilk gelen şey bu oluyor.