Pozitif, Olumlu Düşünme Bir Kızla Tanışma Konusunda Gerçekten Önemli Mi?

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Pozitif, Olumlu Düşünme Bir Kızla Tanışma Konusunda Gerçekten Önemli Mi?


Yazar: Ricci – KarizmaSırları.com


Pozitif, olumlu düşünme, çekici iletişimin en önemli unsurlarından biridir. Ve az sonra bahsedeceğim bütün “risk noktalarında” her zaman aklımızda tutmamız gereken bir yaşam tarzıdır pozitif düşünce.

Olumlu düşünmeye başladığımız anda kazanmaya da başlarız.


Aşk hayatında her erkeğin yaşamış olduğu ya da yaşayabileceği bir senaryoyu ele alalım.


Erkek bir kızla tanışır ve bir kaç kez sohbet ederler.
Sonra kız bir gün hiç aramaz, mesaj da atmaz.
Erkek yanlış bir şeyler yaptığını düşünerek hemen paniğe kapılıp, bir mesaj atar “Selam orda mısın?”
Yine cevap yok.
“Yanlış bir şey mi yaptım. Niye hiç yazmıyorsun?” türünden bir mesaj daha, yine cevap yok.
Şimdi içi içini yemektedir erkeğin. Her gün saatlerce konuşuyorlardı şimdi ne oldu da cevap vermiyor acaba?
Daha da olumsuz düşünceler zihnini kurcalamaya başlıyor. Acaba başkasıyla mı tanıştı, eski sevgilisi mi aradı, yine her şeyi batırdım vs. vs.
Halbuki sadece telefonunu kaybetmiştir ya da sadece biraz zamana ihtiyacı vardır ilişkinizi düşünmek için. Ya da sadece erkeği test etmektedir. Biraz zora sokunca bir eziğe mi dönüşecek diye…
Ve bunları yapmış olan bir erkeğin kızı geri kazanması normalden 5 kat daha zor olacaktır.
Sadece çekici iletişimde kendini yeterince geliştirmiş, ustalaşmış bir erkek bu durumu geri çevirebilir. Ve bütün bunlar yaşanmadan önüne geçmesini bilebilir.
Bu yüzden çekicilik konusunda tam bir eğitim almak istiyorsan buraya tıklayarak Çekici İletişim Setini indirebilirsin. Toplam 450 sayfa + 3,5 saatlik ses kayıtları boyunca benim kadınlarla sosyal iletişim, çekicilik psikolojisi ve doğal yollardan kadınları etkileme konusunda 17 yılda öğrendiklerimi sen sadece bir kaç saatte kendine katabilirsin.


POZİTİF, OLUMLU DÜŞÜNME – BİZE OLAN ETKİLERİ NELER?


Pozitif düşünce, olumsuzluklara razı olmayan, her koşulda yapabilecek iyi bir şeyin olduğuna inanan, insan hayatını olumlu yönde etkileyen bir düşünce tarzıdır.
Bugün artık iş, spor ve sanat dünyasında bile pozitif düşünce ve beyin gücü verim arttırıcı bir faktör olarak kabul edilmektedir.
Doğu felsefesinin ana kaynağı olan pozitif düşünme günümüzde batı tıbbının da benimsediği sihirli bir kelimedir.
Doğada,evrende herşey karşılıklı etkileşim halindedir. Zihinle beden arasında da böyle bir etkileşim vardır.
Zihindeki olumlu düşünceler bedende bir takım olumlu sonuçlar yaratıyor.
Mutlu insanlarda veya acısını dindirme imkanı arayan kişilerin beyninde, Endorfin denilen bir çeşit doğal morfin salgılanır.
Bu morfin bildiğimiz morfinden en az yüz kez daha güçlüdür. Kişinin acısını dindirmesine yardımcı olur.
Bu da insana mutluluk verir.İnsanlar ne kadar mutlu ne kadar pozitif olurlarsa ürettikleri Nöropeptip denilen protein zincirleri daha sağlıklı olur ve bağışıklık sistemi daha da güçlenir.
Bugün artık başarının yolu pozitif düşünmekten geçiyor.
Olumlu düşünmeyi hayat felsefesi olarak benimseyen,insanlar, umudunu, güvenini, iyimserliğini kaybetmeden kendine güvenen, cesur ve insiyatif sahibi bireyler olduklarını çevrelerine hissettiriyorlar.
Olumlu düşünen kişiler, olumlu enerji veren insanlarla arkadaşlık ediyorlar, olumlu enerji veren yiyeceklerle besleniyorlar, pozitif enerji yüklenmek için spor ve meditasyon yapıyorlar. Sizi daha güçlü kılacak şu yaşam felsefesine kulak verin;

POZİTİF, OLUMLU DÜŞÜNME – MİZAH DUYGUNUZU YİTİRMEYİN

Mizah duygusu çok önemlidir. Onu yanınıza almadan sakın evden çıkmayın. Kendinize gülmeyi bilin. Yoksa kendinizi çok ciddiye alır ve bu kadar yükseklerde dolaştığınız için alay konusu olursunuz.

POZİTİF, OLUMLU DÜŞÜNME - CESUR OLUN

Eğer doğru olduğuna inandığınız şeyi yaparsanız, ödülünüzü alırsınız. O da öz saygıdır. Bir ev satın alabilirsiniz, ama yuva satın alamazsınız. İnsanları satın alabilirsiniz, ama dostlar satılık değildir. Hatta kendinize bir ün bile alabilirsiniz. Ama karakter ? İşte doğru olduğuna inandığınız şeyi yapmanız bu yüzden önemlidir. Bir zorlukla karşılaştığınızda onunla dost olmak çok etkili bir yaşam gücüdür. Mark Twain.” Olumsuzluklar insanın kendisini tanımasını sağlar “ demiştir.

POZİTİF, OLUMLU DÜŞÜNME - İDEALİST OLUN
Biz dünyaya yalnızca yaşamak için değil , bir fark yaratmak için geliyoruz.
Diyelim ki vurmak istediğiniz hedef “AY” ama isabet ettiremediniz. Yinede yıldızlardan birini vurabilirsiniz. Eğer bir hayaliniz yoksa , hayalinizi gerçekleştirme şansınız olabilir mi ? Daha çok düşünün , daha çok risk alın ve daha çok eylemde bulunun. İsminizi başkalarının kalplerine kazıyın, böylece sonsuza kadar yaşarsınız.”

“ASIL ÖNEMLİ OLAN NEFES KESİCİ ÇEKİCİLİĞİN NASIL OLUŞTURULACAĞINI VE BUNU NASIL KORUYACAĞINI BİLMEKTİR. VE BU KONUNUN YAKIŞIKLILIK, ZENGİNLİK YA DA POPÜLERLİKLE NEREDEYSE HİÇ ALAKASI YOKTUR. BU KONUYU ŞANSA BIRAKMAK İSTEMİYORSAN AŞAĞIDAKİLERİ DİKKATLE OKU”
Kadınlar konusunda istediğimiz sonuçları alabilmemiz için olumlu düşünme ve flört sürecinin bütün risk noktalarında ustalaşmak gerekir. Tanışma, iç motivasyonunu sağlama, çekicilik oluşturma, kişisel imaj, vücut dili, ses tonu, sakin özgüven, telefonunu alma, ilk buluşma gibi daha pek çok risk noktası var. Ve bu risk noktalarının her hangi birindeki bilgi eksikliği bütün flört sürecini bir anda bitirebilecek güçtedir.