Kadınları Baştan Çıkarma Yolları - 9 Harika İpucu

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Çekicilik ve kadınları baştan çıkarma hakkında öğrenebileceğimiz ve anında uygulamaya başlayabileceğimiz bir çok şey var. Öncelikle şunu görmemiz gerek, kadınlar da harika bir erkek tarafından ayaklarının yerden kesilmesini, baştan çıkarılmayı istiyor. Yani bu konuda çekinecek, utanılacak bir şey yok.
Hoşlandığımız bir kadını baştan çıkarmak, çekici bir erkek olmak için yapabileceğimiz yüzlerce şey var. Birazdan bu konuda hayatımı değiştiren şeyin ne olduğunu anlatacağım. Ama önce gelin, bir kaç önemli ve hemen uygulanabilir yöntemleri birlikte inceleyelim:

Kadınları Baştan Çıkarma Yolları #1: Özgüven Yansıtın


Kadınları baştan çıkarma konusunda belki de en önemli şeylerden biri bu. Özgüven. Ancak sadece özgüven sahibi olmakta yetmiyor. Bunu nasıl yansıtacağınızı bilmekte önemli.
Kimi insan nasıl özgüvenli olabileceğini bilmez ama özgüvenli bir çok erkekte bunu nasıl doğru bir şekilde yansıtacağını bilmez. Çoğu zaman kabalık ve şımarıklığı özgüvenle karıştırabiliyoruz.
İstersek yüzlerce taktik, teknik bilelim, eğer özgüvenimizi nasıl yansıtabileceğimizi bilmiyorsak, bunların hiç birisi işe yaramaz.
Özgüven, mağrurluk ve cesaretin birleşimidir. Cesaret derken, yüksek bir kayalıktan atlamaktan bahsetmiyorum, bir kızla tanışmaya gidebilmek ve hatta tam bir centilmen olabilmekte cesaret gerektirir. Bir kızla tanışmaya gitmeniz cesaretinizi gösterir ama özgüveninizi nasıl gösterdiğiniz daha da önemli. “Hey bebek naber?” tarzı bir yaklaşım filmlerde bile işe yaramaz. O yüzden bu şekilde davranan arkadaşlarınız varsa, bir an önce bu durumu görebilmelerini sağlayın.

#2: Zeki Ve Espirili Olun


Kadınlar karizmatik ve aynı zamanda zeki ve espirili erkekleri çekici bulurlar. Daha espirili biri olmanın kolay bir yolu yok aslında ama kadınları baştan çıkarma konusunda bu sırrı bilmeniz gerekli: Zeki ve aynı zamanda espirili erkeklerin görüştükleri kadınların güzel vakit geçirmelerini sağladıkları için, kadınları etkileme konusunda neredeyse her zaman diğer erkeklerden avantajlı durumda olduklarını söyleyebiliriz.

#3: Zenginlik Ve Yakışıklılık O Kadar da Önemli Değil

Kadınları baştan çıkarmak dışarıdan bakıldığında biraz zor görülebilir. Ancak o kadar yakışıklı olmamalarına rağmen, kadınlar konusunda başarılı olan her erkek bunu yapabildiğine göre herkes başarabilir bunu. 
İlişkilerimizde her şey çekicilikle, baştan çıkarmak ile başlıyor. İster uzun ister kısa süreli ilişkiler arıyalım bu böyle. Ve bu konuda yapabileceğimiz onlarca şey var.
İlk farketmemiz gereken şey, kadınların yakışıklılık ve zenginlikten çok bir erkeğin KARAKTERİNE aşık olduğudur. Ve karakterimiz geliştirilebilirdir.
Elbette, para düşkünü ya da sadece bebek yüzlü bir erkekle birlikte olmak isteyen yüzeysel kızlar da var. (belki de Türkiye’ de daha fazla. Çünkü kızlara o kadar aşırı ilgi gösteriyoruz ki, onlar da bir müddet sonra dengesizleşiyor ilişkiler konusunda)
Aradığınız kız arkadaş tipi böyleyse, bu yazıyı okumanıza gerek yok, bir dizi estetik ameliyat ve çokça para kazanmanız yeterli olacaktır.
Ama her erkek gibi siz de her açıdan güzel bir ilişkiyi hak ettiğinizi düşünüyorsanız, okumaya devam edin.

#4: Alfa Erkek Olun

Elbette bulunduğunuz grubun reisi olun demek istemiyorum. Arkadaş grubunuzun ağası olmanıza gerek yok, sadece arkadaşlarınız tarafından ezilen biri olmayın. Kadınları baştan çıkarmak grubun alfa erkeği olmayı gerektirir.
Arkadaşlarınızın sizi çantada keklik olarak görmesine izin vermeyin ve size saygı duymalarını ve değerinizi bilmelerini sağlayın. Onların dikkatini çekmek için bir maymuna dönüşmeyin. Arkadaşları tarafından saygı duyulan, sakin ve özgüvenli bir erkek, bir ezikten çok daha fazla etkileyicidir.

#5: Kendinize Saygı Duyun

Harika biri olduğunuzu düşünebilirsiniz ama kendinizi başka birinin gözüyle görmeye çalışın. Kendinize gerçekten saygı duyuyor musunuz?
Davet edilseniz de edilmeseniz de, arkadaşlarınızla takılıp onların planlarına göre mi hareket ediyorsunuz?
Arkadaşlarınızla dışarıdayken kendinizi dışlanmış ve yalnız mı hissediyorsunuz?
Sizin fikrinizi sormadan kendilerine göre mi plan yapıyorlar?
Dışarı çıktıklarında sizi davet etmeyi son anda mı hatırlıyorlar?
O halde bu arkadaşlara ait değilsiniz. Size saygı duymuyorlar ve bundan dolayı sizde kendinize saygı duymuyorsunuz. Yeni arkadaşlar bulmanız sizin için daha iyi. Arkadaşlarınız size saygı duymuyorsa, siz de kendinize saygı duymamaya başlarsınız ve hiç bir kadın kendisine saygı duymayan bir erkeği çekici bulmaz.

#6: Huzursuz Olmayın

Bir ortamda ya da yalnız başınıza otururken huzursuz olup yerinizde duramıyor musunuz? Parmaklarınızı çıtlatıyor, ayaklarınızı sabırsızca indirip kaldırıyor, saçınızla oynuyor, ileri geri sallanıyor musunuz? Yoksa arkanıza rahatça yaslanıyor musunuz sadece?
Asla bunları yapmayın, sakin özgüvene sahip olmak ve bunu yansıtabilmek gerçekten en önemli konulardan biri. Yeriniz de duramamak, çevrenize zihinsel olarak meşgul ve bulunduğunuz ortamdan rahatsız olduğunuzu yansıtır sadece. Ve kimse böyle birinin yanında durmak istemez.

#7: Sakin Bir Ses Tonu

Devamlı şikayet eden, mızmızlanan bir erkeğin yanında durmak gerçekten çekilmez bir şeydir. Ve kadınlar için böyle bir erkek 10 kat daha çekilmezdir. Çünkü erkek gücün ve özgüvenin sembolüdür. Ve bunun aksini yansıtan her hangi bir şey kadınlar için tahammül edilemezdir. Zayıf bir ses tonu da tahammül edemedikleri şeylerden biridir bu yüzden.
En sevdiğiniz filmlerdeki kahramanlar nasıl bir ses tonuna sahipler? Mesela Maximus ya da Cesur Yürek filmindeki William Wallace sürekli mızmızlanan, ağlak biri mi? Yoksa özgüvenli ve tok bir ses tonuyla, planlı hareket eden biri mi?
Daha tok ve kalın tonlarda konuşmayı öğrenin ve kadınların size olan ilgisinin nasıl değiştiğine kendiniz şahit olun.

#8: Doğal Çekiciliğin Sırlarını Öğrenin

Kadınları baştan çıkarma konusunda başarılı olabilmek için normal bir erkeğin yapabileceği, kendine geliştirebileceği onlarca şey var. Çekici vücut dili, ses tonu, göz teması ve çekici iletişim tekniklerini öğrenin. Bir kızla nasıl tanışılır ve bu sohbet çekici bir şekilde nasıl ilerletilir, nasıl telefonu numarası alınabilir, nasıl çıkma teklifi edilir ve bunlar gibi bütün risk noktalarında ustalaşmak şu an sizin elinizde.
Ricci’ nin Çekici İletişim Seti, bunları ve çok daha fazlasını öğrenebileceğiniz harika bir kaynak. Tam 650 sayfa + 2 saat ses kaydından oluşan bu seti kadınlar konusunda daha başarılı olmak isteyen her erkeğin incelemesi gerektiğini düşünüyorum.
Kadınları etkilemek ve baştan çıkarmak konusunda gerçek bir kaynak arıyorsanız buraya tıklayın.

#9: Aynı Anda Özgüvenli Ve Espirili Olun

Eğer bir erkeği anında diğer erkeklerden ayıracak sihirli formül varsa, bu kesinlikle aynı anda hem özgüvenli hem de espirili olmaktır. Bu bilgiyi bana öğreten Ricci ye tekrar teşekkürler. Bu ve bunun gibi bilgi ve tekniklerle aşk hayatımı baştan aşağı değiştirmemi sağladı.
Sadece özgüvenli olmak bizi kaba ve kendini beğenmiş biri gibi gösterir ki, hiç kimse böyle birinin yanında durmak bile istemez.
Sadece espirili olmaksa bizi en fazla “ortamın eğlenceli çocuğu” ya da bir şaklaban yapar. Ve evet bu bile kızların ilgisini çekmeye yetse de, kızlarla ilişkilerimizde arkadaşlıktan öteye geçemeyiz.
Ancak bu ikisinin birleşimi tabiri caizse, büyülü, çok yoğun ve çekici bir tansiyon yaratır.
Ricci’ nin kısaca Espiritüel Özgüven adını verdiği bu formül, çekiciliğimizi bir anda 10 dan 100 e çıkarmanın en kolay yoludur.
Kelimelerin insanların duygularını nasıl yönlendirdiğini sanırım herkes biliyordur. İşte doğru kullanılan Espiritüel Özgüven (ESÖZ) cümleleri de kadınlardaki ÇEKİCİLİK duygusunu en yüksek seviyeye çıkarmanın en kesin ve kestirme yolu.
Bir cümleyle binlerce çekici erkek özelliğini bir anda yansıtabildiğinizi düşünün. Aslında öğrendikten sonra bu o kadar da zor bir şey değil.
Kadınlar bir sözünüzden milyonlarca anlam çıkartabilirler. “Sana bir içki ısmarlayabilir miyim?” dediğinizde onunla neredeyse her gün konuşmaya gelen diğer erkeklerle bir farkınız olmadığını hemen anlayacaktır. Ve konuşmaya 1-0 yenik başlayacaksınızdır.
Bu sefer değişik bir şey yapın ve “Sana günde kaç kişi bir içki ısmarlamak istiyor?” diye bir giriş yapın. Tabi ki, öncelikle iyi giyindiğinize ve doğru vücut dili ve ses tonunu kullandığınıza emin olun. İşte bir anda kendinizi diğer erkeklerden ayırmanın basit bir örneği.