Kadınlar Nasıl Erkeklerden Hoşlanır

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Daha önce kadınların nasıl erkeklerden hoşlanır, kötü çocukların çekici olmasının nedenleri ve normal bir erkeğin bu kötü çocuklardan da başarılı olabileceğine kısaca değinmiştim, şimdi maddeler halinde bu konuyu biraz daha irdeleyelim.


Kadınlar Nasıl Erkeklerden Hoşlanır #1 - Kötü Çocukların Farklı Ve Alışılmadık Tarzları Var


Kadınlar kötü çocuklardan hoşlanır bu bir gerçek, ama nedenini çok az erkek bilir. 

Olay şu ki, erkeklerin büyük bir çoğunluğu iyi ve mütevazidir ancak arkadaş canlısı bu erkekler kadınların arzuladığı ve bağımlısı olduğu duyguları tetikleyemezler. 

Yani burada anlatmaya çalıştığımız, bir kadın bu tarz erkekleri kolay bir şekilde tanıyabilir ve onlardan neler beklenebileceğini kolayca bilebilirler. Ve erkek heyecan verici olmadığı sürece de neyle karşılaşacaklarından emindirler. Oldukça sakin, normal ve sıradan. 

Bunun yanında, kötü çocuklar farklıdır ve kadınlar bu tarz erkeklerle sık sık karşılaşmazlar. Altın kalpli alçaklar olabilirler ya da acımasız hazcı tipler ya da soğuk kalpli, insanı kullanan kişiler olabilir. Kız bunu bilemez, işte bu da heyecanın bir parçasıdır.

Aslında iyi özelliklerimizi koruyarak kadınlar konusunda kötü çocuklardan bile başarılı olabiliriz. Bunun sırlarını öğrenmek için hocam Ricci' nin KarizmaSirlari.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.


#2 - Kötü Çocukların Sakinleştirici Bir Duygusallık Algıları Vardır

Kadınlar nazik ve utangaç bir şekilde dolaşmaya alışıktırlar, en azından iyi erkeklerin yanındayken. Eğer yanlış bir şey söyler ya da yaparlarsa, iyi erkek mutsuz olur, ya da sinirlenir, ya da kıskanır, ya da korunmaya geçme gereği duyar. 

Ancak kötü erkekler “kızlar salak ve tatlıdır” diye düşünerek gayet rahat davranmaya başlarlar. Bu tarz küçümseme gibi görünen davranışları kadınlar aslında çok hoş bulur ve erkeğe gerçekten aşık olurlar. Ve bu da özgür olmalarını ve korkmadan ya da karşısındakini kıracağını düşünmeden istediklerini söyleyebilmelerini sağlar.


#3 - Kıskançlıktan Uzak Durun 

Kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanır sorusuna verilebilecek önemli cevaplar arasındadır kıskançlık konusu. Buna kesinlikle dikkat etmeliyiz. Onu kısıtlamamalıyız, istediğini yapabilmeli. Ufak tefek kurallarınız tabii ki olacak, ama ona bir köle gibi davranma hakkına sahip değiliz. Küçük kıskançlıklar kadının gözünde çok tatlı durabilir. Örneğin erkeklerin çok olduğu bir yerde, onu kolundan tutup veya sarılıp, "Gel bakıyım buraya" demeniz , kadını çok mutlu edebilir. Kıskançlığı abartmayın.


#4 - Kadınlar Hayatın Merkezi Değildir

Kadınları kesinlikle hayatınızın merkezine koymayın. Merkezde "siz" varsınız. Hayat bizim hayatımız. Kadın bizim arkamızda durmalı, başarımıza başarı katabilmeli. Mutlu etmeli bizi. Tabii ki aynı şekilde biz de bunları ona vermeliyiz. Ama ne olursa olsun, merkezde olmamalı. "Herşeyiniz" olmamalı.

#5 - Çevrenizdeki Diğer Kadınlar

Daha önce de belirttiğim gibi, çevrenizdeki kadınlardan , onun için vazgeçmeyin. Size tamamen sahip olduğunu anladığı sırada, çekiciliğiniz yavaş yavaş kaybolmaya başlar ve terk edilirsiniz. Dediğim gibi ondan ve aranızdaki bağ ve çekicilikten %100 emin olmalısınız, ona duygularınızı açmadan, ona bağlanmadan önce. Çevrenizde her zaman kadınlar olsun, kaybetme korkusunu yaşamaktan da kurtarır bu sizi.

Bu 3 unsura dikkat edelim.

Bir de terk edilme konusunda şunu söylemek istiyorum. İlişki kötüye gideceğini hissettiğiniz anda ya da başka bir değişle, terk edileceğinizi düşündüğünüz anda , "ilk" siz bitirin ilişkiyi. Kadın bitirirse geri dönme ihtimali kalmaz. Aslında çevrenizde kadınlar olursa zaten tekrar dönmeye ihtiyacınız olmaz. Fakat seviyorsanız, ilk siz terk edin. Daha sonra tekrar ilişkiye devam etme şansınız olabilir.



#6 - Yeniliklere Açık Olun

Kadınlar maceraperest ve yeniliklere açık erkeklerden hoşlanırlar. Kız arkadaşınızla birlikte yeni yerler keşfedin. Sadece dışarı çıkın ve bilmediğiniz bir sokakta, bilmediğiniz ama dışarıdan kaliteli görünen bir kafeye dalın. Yeni aktivitelere başlayın birlikte, mesela yaz geldi. Plaj da uzanmak güzel bir şey ama yamaç paraşütü, jet ski gibi yeni şeyler deneyin birlikte. Bu şekilde bu heyecanı sizinle bağdaştıracaktır.


#7 - Kötü Çocuklar Dürüsttür Ve Kendine Güvenir


Kadınların normal erkeklerin etrafında aşırı nazik davranışlarda bulunmaları gibi normal erkekler de kadınların etrafında nazik bir şekilde dolaşma gereği duyar. Yanlış şeyi söyleyip kızı sinirlendirmek istemezler ve cinselliğe ya da direkt olarak kadına çok ilgili olduklarını belli ederek zararsız, iyi erkek durumlarını riske atmayı istemezler. 

Kötü çocuklar bunların hiçbirini umursamazlar. İşte kadınlar bu tür rahat ve umursamaz erkeklerden çok hoşlanır.

Kızlar kendilerine sinirlendiğinde gülerler – bu durum kötü çocuklar için hem saçma hem de tatlıdır – ve cinsel anlamda onlara karşı bir şey hissettiklerini kadınların bilmesini isterler. Bunun sayesinde kadınlarla olan ilişkilerinde oldukça açık, dürüst, ve özgüvene sahip görünürler. Kadınlar da bunu hissederler ve severler.

İyi özelliklerimi koruyup kötü çocukların kadınlar konusunda elde ettikleri başarının çok daha fazlasını elde edebildiğim bir formül keşfettim.