Kızları Etkilemenin Yolları - Bir Kızı Etkilemek İçin Bilmeniz Gerekenler

Öneriyorum: Kızı Aşık Etmenin 46 Yolu

[Kardeş Blogumuzdan] Kadınları Etkileme Yolları - 30 Kesin Yöntem Ve Kaynaklar




Hoşlandığınız kızı etkilemek için neler yapabileceğinizi mi öğrenmek istiyorsunuz? Güzel kızları etkilemenin yolları aşağıda vereceğim detaylara ve sırlara dikkat etmenizden geçiyor.

Güzel bir kızı etkilemenin yolları, biz erkeklerin en çok merak ettiği konulardan biri. 
Her kadın için aynı şekilde işleyen kadınların evrensel çekicilik noktaları olsa da ayrıntılarda değişiklikler olabilir. Örneğin kadınlar dış görünüşe biz erkekler kadar bakmazlar. Onlar son kararı erkeğin karakter özelliklerine göre verirler. Onlar gerçek şeyler isterler. 
Hayatımızı çekici hale getirmek konusu biz erkeklerin çok iyi bir şekilde öğrenmesi gereken bir şeydir. Çünkü erkeklerin çoğunun kızlara yaklaşımlarında ve kızları etkilemek için gerek kullandığı kelimelerle, gerek beden dilleriyle, gerekse de ses tonları ile kalitesiz ve ezik davranışlarda bulunduklarına sık sık şahit oluyorum. Kadınlarda bunun farkında... Çünkü kadınlar doğuracak taraf olmalarının verdiği güçlü önsezileriyle bir erkeğin davranışlarına bakarak erkeğin ne kadar "istekli" olduğunu kolayca anlayabilirler.

#1 - Çaba Sarfetmeyin

Evet, her erkek etrafındaki kızları etkilemek ister.

Bunun aklınızdan geçen şeyleri ona söylemekle ilgisi de yoktur.

Aslında durum tam da tersidir.

Özellikle güzel bir kadının gönlünü kazanmak, ona karşı hisleriniz olduğunu belli etmeden onu kendinize aşık etme sanatıdır.

Onu daha iyi tanımalısınız ve sonrasında da sizi bir arkadaştan fazlası olarak görmesini sağlamanız gerek.

Eğer onu henüz yeterince tanımıyorsanız, o halde ilgisini çektiğinize emin olun. İlgisini çektikten sonra yapmanız gereken onunla konuşup, kalbine açılan kapıları çalmaktır.


#2 - Kalbini Hiç Çaba Sarf Etmeden Nasıl Kazanırsınız?
Bir çok erkek, aşk oyununu kendi kalplerini ortaya koyarak oynamaya çalışır.

Elbette, bir kıza aşık olduğunuzda kalbinizle düşünmekten başka bir şey yapamaz olursunuz. Ama güzel bir kızı etkileme yollarını öğrenmek ve bu kızı gerçekten etkilemek istiyorsanız, kalbinizi sakinleştirmeye ve aşk oyununu duygularınızla değil mantığınızla oynamaya başlamalısınız.

Duygularınızın kendinizi ifade etme şeklinizi ve yaptıklarınızı etkilemesine izin vermeyin... özellikle daha henüz sizden etkilenmiş değilse.

Aksi halde ona asıldığınızı düşünmesine neden olabilirsiniz. Bu da ilişkinizin başlamadan bitmesine neden olabilir. Hiç bir erkeğin isteyeceği bir sonuç değildir bu şüphesiz ki.

Onun sizden hoşlanmasını sağlamak için çabalamak yerine, sadece sizinle vakit geçirirken eğlendiğinden emin olun.

Daha siz farkına bile varmadan, size ve sohbetinize bağımlı hale gelmesi işten bile değil.

#3 - Harika Bir Erkek Olun

Kabul etmeliyiz, eğer bir çok erkeğin ilgi gösterdiği harika bir kızı etkilemek istiyorsak, biz de harika biri olmalıyız.

İşte bu tür erkeklerin liginde oynayıp oynamadığınızı görebilmenizi sağlayacak güzel bir test: Erkeklerle dolu bir odaya girdiğinizde kendinizi o yerin sahibiymiş gibi mi hissediyorsunuz? Yoksa odadaki başka adamlara sizden daha iyi olduklarını düşünerek gıpta ile mi bakıyorsunuz onlara?

Başka bir erkeğin sizden daha havalı olduğunu düşünüyor ya da tanıştığınız başka bir adamın daha kaliteli olduğunu düşünerek bir hayranlık duyuyorsanız, bunun tek anlamı bu erkekte gördüğünüz kalite kriterlerinin siz de daha düşük olduğunu düşünüyor olmanızdır. Sizden daha etkileyici olduğunu düşündüğünüz bir erkek gördüğünüzde, bu etkileyici özellik üzerine daha fazla yoğunlaşın. Kişiliğinizi istediğiniz yönde sağlıklı bir şekilde geliştirmenin en güvenli ve hızlı yoludur bu. 


Kızları etkileme yolları içerisinde en önemlilerinden biridir bu. Kendinizde gördüğünüz eksiklikleri gidermeye ve iyi olduğunu düşündüğünüz yönlerinizi de daha da geliştirmeye bakın.


#4 - Onunla Konuşun

Güzel kızları etkilemenin yolları içerisinde, onu özel hissettirmekten bahsetmemek olmaz. Kız arkadaşınız yanınızdayken onu özel hissettirin. Başka erkeklerin onun ilgisini çekmeye çalışması önemli değil. Önemli olan sizin o kadını baştan çıkarmak ve etkilemek için neler yaptığınız. Onunla karşılaştığınızda sıcak kanlı olun ve onu gördüğünüze mutlu olduğunuzu belli edin. Onun gözlerinin içine bakın ve kendinize güvenerek konuşun. Bu konuda daha ayrıntılı konuşacağız birazdan.

#5 - Onunla Flört Edin

Kalbini kazanmaya çalıştığınız güzel kızla flört etmek gizli bir sanattır. Onunla flört ettiğinizi belli edebilir ya da belli etmeden üstü kapalı cümlelerle onunla flörtleşebilirsiniz. Bir kızı etkilemek için özellikle ilişkinin ilk başlarında flört konusunda ima yolunu kullanın, eğer o da size karşılık verirse ona karşı daha açık olmaya başlayabilirsiniz.

Onunla flört etmek istiyorsanız, birlikte olabildiğince yalnız kalmaya çalışın ve etrafta başkaları olduğunda flörtleşmekten kaçının. Eğer arkadaşları etraftayken flört etmeye çalışırsanız, bu şakaymış gibi görünür. İltifatları ve derin mevzuları özel sohbetlere bırakın. Kızları etkilemenin yolları, gizemli ve espirili olmaktan geçiyor.

#6 - Duygularınızın Gerçekleri Örtmesine İzin Vermeyin

Ondan hoşlandığınızı biliyorsunuz, ama o bunu henüz bilmiyor. Eğer onunla şansınızın kalmadığını ya da flörtleşmelerinize karşılık vermediğini hissederseniz, moralinizi hemen bozmayın. Bir çok erkek duygularına kapılarak hareket ettikleri için, gereğinden fazla incinebilir hale gelirler. En ufak bir ilgisizlik bile büyük görünebilir bu tür durumlarda. Kızları etkilemek istiyorsanız, sarsılmayan, sağlam bir mentaliteye sahip olmalısınız.

Ve aynı zamanda HENÜZ ondan hoşlanmayan bir kıza duygularını açmak gibi bir hataya düşebilirler. Bunu yapmayın. Sadece arkadaşlık bölgesinden uzak durduğunuza emin olun ve sizden hoşlandığına emin olmadan ona duygularınızı açmayın.


#7 - Kadınları Anlamaya Çalışmayın

Öncelikle güzel kızları etkileme yolları konusunda öğrenmemiz gereken en önemli şey; kadınların nasıl düşündüğünü anlamaya çalışmamalıyız. Çünkü kadınlar erkekler gibi düşünmüyorlar. Yani onların düşünce sistemini kendi düşünce sistemimizden yola çıkarak analiz etmek doğru sonuçlar doğurmayacaktır. 


Neden? 

Şöyle bir açıklamayla hem soruya cevap vermiş olup hem de kadınların düşünme sistemi ve kadınları anlama konusuna bilimsel olarak da değinmiş olalım.

Kadınlar günlük hayatlarında %80 oranında duygularla ilgilenen sağ beyinlerini kullanırken %20 oranında da mantık ve matematikle ilgilenen sol beyinlerini kullanıyorlar. Erkeklerde ise durum tam tersi. Yani erkekler günlük hayatlarında %80 oranında sol beyinlerini kullanırken %20 oranında da sağ beyinlerini kullanıyorlar.

Bundan dolayı, bir kadınla konuşurken onunla mantıksal muhabbetler içeren konular konuşmak yerine kızın duygularına hitap eden konuşmalar yapmak kızları baştan çıkarmak  konusunda çok önemli. Bu duygulara hitap eden iletişime de bilinçaltı iletişim diyoruz. Bilinçaltı iletişimi öğrenerek kızları tavlama konusunda daha başarılı olabiliriz.



#8- Ona Muhtaçmış Gibi Davranmayın

Aslında tüm erkeklerin yaptığı hatalar hemen hemen aynı. Tüm hatalar içerisinde muhtaçlık barındırıyor. Çekiciliğin en büyük düşmanı olan muhtaçlığı… Muhtaçlık kelimesini yazı içerisinde sık kullanacağım çünkü erkeklerin kadınlar karşısında yaptığı hataların temelinde hep bu kelime yatıyor.

Dergilerde, internet sitelerinde kadınları etkilemenin yolları üzerine pek çok tavsiyeyle, tavsiye verenle karşılaşmışsındır. 

İnsanların çoğuna bir kızı nasıl etkilersin , kadınları baştan çıkarma yolları nelerdir türünden sorular sorsak; alacağımız cevap üç aşağı beş yukarı şunlar olurdu. Kadınları etkilemek için onlara çiçek almalısın, onlara güzel sözler söylemelisin, paran varsa kadınları etkilemek kolay, sadece kendin ol yeter... Bu tür tavsiyeleri kesinlikle dikkate almamanızı öneririm.

Aralarında ilişkiler konusunda doğru düzgün tecrübesi bile olmayan insanların bile bu cevapları verirken o kadar özgüvenli ve o kadar içten söylediklerini görünce gerçekten inanası geliyor insanın… Gerçek şu ki kadınlar konusunda çoğu şey bize yanlış öğretildi. İşte bu yüzden tüm erkeklerin yaptığı hatalar hep birbirine benziyor ve kadınlar karşısında muhtaç konumda oluyoruz.